NEKONVENCIONALNA KORISNIČKA PODRŠKA

Fokus na jedinistvenoj usluzi

O Paradox Consulting-u

Paradox Consulting, sa sedištem u Novom Sadu, vodeći je outsourcing provajder na teritoriji Srbije. Svakodnevno povezujemo preko 30.000 ljudi i odgovaramo na njihove potrebe. Poslujemo sa više zemalja sveta, sa preko 200 zaposlenih u dva predstavništva u Novom Sadu i Banja Luci.

Prilagođavamo se potrebama naših klijenata, nudimo fleksibilna rešenja i širok spektar usluga iz oblasti brige o klijentima, istraživanju tržišta, prodaje i tehničke podrške.

Paradox Consulting se nalazi među poslovnim subjektima sa najboljim bonitetom za 2018. i 2019. godinu u Srbiji.

Naš tim čini preko 200 posvećenih i iskusnih kolega, kojima koordinira uigran menadžment  tim sa višegodišnjim iskustvom u vođenju i unapređenju radnih aktivnosti. Koristeći globalni pristup i lokalnu ekspertizu, prilikom pažljivog izbora zaposlenih vodimo računa da povežemo prave ljude sa odgovarajućim radnim mestom.

Posedujemo stručnost, iskustvo i sposobnost da pružimo usluge najvišeg nivoa, kroz proaktivan pristup, postavljajući konkretna pitanja i davajući prave i pravovremene odgovore.

Postavljeni pod nemačkim nadzorom, nudimo čitav niz usluga glavnim nemačkim klijentima i njihovim bazama korisnika. Paradox pruža pomoć i podršku za brigu o kupcima za jednu od vodećih nemačkih kompanija u oblasti internet prodaje

Naš tim

Naš tim

Paradoks zapošljava više od 200 saradnika, kojima upravlja izvanredan menadžment  tim sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom .

Naš tim čini mlada i motivisana radna snaga (50% naših zaposlenih je mlađe od 35 godina, 65% njih su fakultetski obrazovani).

Ponosni smo na našu multikulturnu radnu atmosferu i našu potpuno novu zgradu dizajniranu za odlično radno okruženje.

Svakodnevnim radom i zalaganjem celog kolektiva, nastojimo da obezbedimo najkvalitetniju uslugu svojim klijentima.

Odgovaramo zahtevima koje diktira tržište konstantnim unapređenjem poslovanja, jer zadovoljni klijenti i dugogodišnja saradnja su ogledalo uspešne komapanije.

Galerija fotografija